AcasaWebsiteSteamFAQInregistrareConectare

Distribuiţi|

Tutorial instalare Deathmatch pe server Dedicat Counter Strike: Source

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
OcC
[ Owner ][ Owner ]
avatar
Browser :
Data de inscriere : 04/09/2010
Steam ID : OcC_CsS
Mesaje : 536
Varsta : 26
Localizare : Romania
MesajSubiect: Tutorial instalare Deathmatch pe server Dedicat Counter Strike: Source Mier Oct 13, 2010 4:48 am

CSSDM Respawn sau DM este versiunea pentru Counter Strike Source a binecunoscutului mod CSDM de pe CS 1.6. Modul are aceeasi functionare, cu meniuri de arme si respawn-uri in diferite puncte ale hartii. Instalarea si configurarea se fac foarte usor.
Acest mod, dezvoltat de Bailopan, este o cumulare de pluginuri Sourcemod deci pentru a rula un server dedicat CS Source pe
CSSDM Respawn trebuie neaparat sa ai instalat Sourcemod.

[*] Instalare CSSDM Respawn pe serverul CS Source

1.Descarcam CSSDM [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2.Descarca SourceMod [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[*] Cateva comenzi
Pentru jucatori:
!guns – reactiveaza meniul de arme pentru a le putea schimba
!respawn – te reinvie ( nu trebuie data aceasta comanda decat daca este neaparata nevoie)

Pentru admin:
cssdm_ enable 1\0 – activeaza\dezactiveaza modul
cssdm_spawn_menu – activeaza meniul de creere puncte de spawn (vezi mai jos)
[*] Configurare cvar-uri CSSDM
Cele mai importante cvar-uri pentru functionarea modului, sunt configurate default deci dupa instalare, modul se va active si va rula pe server. Sunt cateva cvar-uri pe care le poti configure dupa bunul tau plac, insa. Acestea le gasesti in RCDS\cstrike\cfg\cssdm\cssdm.cfg .

[*] CVAR-uri:
Cod:


cssdm_enabled "1" – activarea modului (pentru dezactivare pui 0)

cssdm_ffa_enabled "0" – daca pui valoarea 1 se va active modulul FFA (Free For All); acest modul face ca jucatorii sa poata omora si coechipieri si sa fie punctati cu frag pentru asta.
Atentie! Pentru ca acest modul sa functioneze trebuie sa ai in SRCDS\cstrike\cfg\server.cfg valoarea 0 la cvarul mp_friendlyfire

cssdm_spawn_method "preset" – metoda de spawn (“preset” e pentru spawn pe toata harta, iar “none” este pentru spawn doar in baze)

cssdm_respawn_wait "0.75" – acesta este timpul in secunde care trece dupa moartea hucatorului pana la respawn (aici nu pui valori mari pentru ca daca o faci, jucatorul va sta mort mult timp)

cssdm_allow_c4 "0" – daca este 1 atunci teroristii vor avea bomba pe care o pot planta, iar daca este 0 bomba va fi eliminata din joc

cssdm_enable_equipment "1" – activare echipament

cssdm_spawn_protection "1" – activeaza protectia in spawn

cssdm_prot_time "2" – timpul in secunde cat dureaza protectia in spawn
cssdm_refill_ammo "1" – daca valoarea este 1 atunci munitia este nelimitata (trebuie sa reincarci insa arma)

cssdm_force_mapchanges "0" – daca pui valoarea 1 modul va forta schimbarea hartii, pe hartile fy, aim, awp (si nu numai) la atingerea limitei de timp pentru runda (limita setata de cvarul mp_timelimit in server.cfg); fortarea schimbarii hartii este necesara pe aceste harti deoarece rundele nu se termina niciodata deci se va juca acea harta la nesfarsit

cssdm_respawn_command "1" – daca valoarea este 1 atunci jucatorilor le este permis sa foloseasca comanda !respawn
[*] CVAR-uri pentru arme si echipament
Acestea se gasesc in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\ cssdm.equip.txt unde poti active sau dezactiva meniul (desi nu recomandam) si poti seta tu ce arme si ce echipament vrei sa dea modul.
Nu v-as recomanda sa umblati la setarile armelor pentru a nu da totul peste cap. Evential daca vrei sa stergi awp-ul sau celelalte sniper-e poti sa o faci si ele nu vor mai aparea in meniu. Pentru multi snipere-le sunt enervante pe servere CSSDM. Daca vrei sa scoti awp-ul din meniu mergi la linia 111 din acest fisier si stergi cu totul aceasta linie ("weapon" "awp").
Daca vrei ca modul sad ea grenade, armura, nightvision sau defuse jucatorilor setezi aceste lucruri la "AutoItems" (de la linia 34 la linia 59) prin valorile yes sau no.
Cam acestea ar fi cateva cvar-uri. Cele care nu le-am explicat aici, ar fi bines a nu umbli la ele decat daca stii bine ce faci.

[*] Puncte de spawn in modul CSSDM
Dupa cum ai vazut mai sus modul poate fi configurat sa invie jucatorii oriunde pe harta sau doar in baze. Cvarul pentru aceasta optiune este cssdm_spawn_method, iar valorile sunt: preset – pentru spawn in puncte pe toata harta si none – pentru spawn in baze.
Punctele de spawn sunt configurate in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\spawns in fisiere text de tipul de_dust2.txt, de_inferno.txt.
Instalarea default are spawn-uri gata configurate pentru hartile cele mai importante. Pentru celelalte harti insa, va trebui sa faci singur punctele de spawn.
Pentru a creea puncte de spawn trebuie sa ai admin pe Sourcemod cu nivel obligatoriu de acces “g” (map). Intri pe server si dai in consola comanda cssdm_spawn_menu si iti va aparea un meniu pe ecran. Acela este meniul de creere puncte de spawn. Mergi in locul pe care vrei sa-l salvezi ca punct de spawn si din meniu dai Add Position . Repeti aceata procedura de cate ori vrei (pe o harta ca de_dust sunt in jur de 30 de puncte de spawn) si faci o schimbare de harta pentru ca punctele de spawn sa se activeze. Modul va creea automat in folderul spawns un fisier text pentru harta respective, daca acesta nu exista deja.

[*] Problema blocarii jucatorilor in spawn pe CSSDM
Pe multe harti, in special pe cele mici jucatorii se vor bloca in spawn daca serverul este aglomerat. Blocarea apare doar daca modul este setat sa invie jucatorii pe toata harta. Dac este setat sa invie doar in baze, blocarea nu va mai aparea. De aceea va recomand pentur ambele moduri un plugin antibloc care il puteti descarca de aici


[*] Configurarea modului CSSDM pe harti
Acest mod se poate configure diferit pe fiecare harta. Se poate seta deci sa ai de exemplu pe o harta spawn-uri in baza, iar pe alta spawn-uri pe toata harta, pe una sa ai grenade iar pe alta san u ai. Pentru a face acest lucru intri in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\maps unde ai 2 tipuri de fisiere:
de_sample.cssdm.cfg si de_sample.equip.txt
Faci copii celor doua fisiere si le denumesti dupa numele hartii. De exemplu:
fy_iceworld.cssdm.cfg si fy_iceworld.equip.txt

In ele configurezi cum vrei tu cvarurile pentru harta respective.
Se pot face configurari diferite pentru toate hartile daca tii neaparat, dupa aceasta metoda.


Tutorial: Realizat de OcC
Contact: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
http://www.infinityzone.ro

Tutorial instalare Deathmatch pe server Dedicat Counter Strike: Source

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
t HostName: Samp.Just2Play.Ro | Roleplay Server [0.3c]t *FiveTime* IP: 188.212.105.203 Contact id: samp_florin Server De samp nou deschis Si dam level bani Super server:X Va asteptam i pe dumneavoastra Dati click sa vedeti srv:Xpozet HostName: FlyGaming RPG [0.3x] Server ON! Address: 93.119.26.209:7777 Players: 54 / 100 Ping: 56 Mode: FlyGaming RPG V0.1 Map: Los Santos HostName: FlyGaming RPG [0.3x] Server ON! Address: 93.119.26.209:7777 Players: 54 / 100 Ping: 56t Partener Servert Toxic RPG | Romania [0.3x]

Reclama

Reclama ta aici cu doar 2 euro/luna pentru detalii www.skills.forumer.ro/contact