AcasaWebsiteSteamFAQInregistrareConectare

Distribuiţi|

Prezentare joc Counter-Strike 1.6

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
OcC
[ Owner ][ Owner ]
avatar
Browser :
Data de inscriere : 04/09/2010
Steam ID : OcC_CsS
Mesaje : 536
Varsta : 26
Localizare : Romania
MesajSubiect: Prezentare joc Counter-Strike 1.6 Mar Ian 25, 2011 7:42 amDetali:
Titlu: Counter-Strike
Gen: Action
Dezvoltator: Valve
Editor: Valve
Data lansării: 1 Nov 2000
Limbi: English, French, German, Italian, Korean, Spanish, Simplified Chinese, Traditional Chinese

Cross-Platform Multiplayer

Valve Anti-Cheat enabled


Introducere: Counter-Strike 1.6 (pronuntat CS) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le si Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce contine în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Condition Zero Deletes Scenes, Counter-Strike Source si Counter-Strike pentru platforma XBox. Ultima versiune a acestui joc, Counter-Strike Source este bazată pe motorul Source dezvoltat pentru Half-Life 2 de către Valve Corporation. Semne ale influentei majore pe care Counter-Strike o exercită pot fi văzute în aparitia unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Tournament si alte FPS-uri ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Elite si multe altele. Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. În anul 2002 erau peste 30.000 de servere populate pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile GameSpy arătau că peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar în 2006, Steam arată cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă Counter-Strike.

Gameplay: În Counter-Strike jucătorii trebuie să aleagă între teroristi si fortele speciale anti-tero, fiecare opozitie având 4 tipuri de jucători diferiti. Fiecare jucator primeste initial o sumă de bani setată de administratorul server-ului, cu care poate cumpără echipamente. Ei primesc initial un pistol (Heckler & Koch USP 45 pentru anti-tero si Glock 118 pentru teroristi) La începutul rundei, jucătorii nu se pot deplasa sau trage pentru cateva secunde, în acest timp ei pot cumpără armament si echipamente. Echipele sunt puse la pozitii diferite, de multe ori baze sunt plasate la capetele opuse ale hărtii. Membri echipei primesc bonusuri în bani dacă ucid un membru oponent, dacă salvează un ostatic, dacă membrul este terorist si plasează o bombă sau dacă membrul este anti-tero si dezamorsează bomba. De asemenea el primeste la următoarea rundă mai multi bani dacă echipa respectivă câttigă. Jucătorii ucisi în luptă intră în mod de spectator unde pot "zbura" liberi dar nu pot comunica cu cei vii (exceptie dacă acest lucru este setat de administrator în consolă). La începutul rundei următoare, ei primesc din nou echipamentul initial. Obiectivele ambelor echipe diferă de tipul de hartă ales. Tabela de scor arată scorul echipelor conform statisticilor pentru fiecare jucător numele, scorul (câti jucători a ucis), deaths (de câte ori a murit) si ping-ul (sau LAG-ul în milisecunde). Tabela de scor indică de asemenea si dacă un jucător este mort, VIP, sau tine bomba, desi echipa opusă nu poate vedea decât dacă jucătorul este mort.

Realism: Desi Counter-Strike este menit a fi mai realistic decât FPS-urile futuristice ca si Quake III Arena si Unreal Tournament, el păstrează rapiditatea si simplitatea actiunii pierzând calitatea detaliilor. Pentru a ucide un jucător nu sunt necesare decat câteva lovituri, iar loviturile nu au impact asupra abilitătii de a fugi si a sări, permitând unui jucător să fie rănit dar să se comporte la fel ca unul care nu este rănit.

Cultura: CS 1.6 Counter-Strike este popular din cauza culturii ce îl înconjoară, care include tot de la jucători profesionisti si ligi de Counter-Strike până la cheating excesiv si comportamente de tot felul. Unele echipe profesioniste de Counter-Strike numite clanuri căttigă multi bani prin jocurile Counter-Strike. Cele mai concludente sunt SK Gaming, Team 3D, FNatic etc.

Cerinte de sistem:

Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Salutare Vizitator

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Watch our channel
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Visit our forum
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Contact me on steam
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
http://www.infinityzone.ro

Prezentare joc Counter-Strike 1.6

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Reclama

Reclama ta aici cu doar 2 euro/luna pentru detalii www.skills.forumer.ro/contact